30 Haziran 2007 Cumartesi

drcetinerdotorg seo yarışması Kuralları_?

Yarışmanın Kuralları
Yarışma, 11 Haziran Pazartesi 2007 tarihinde Türkiye saatiyle Saat 21:00′de başlayacaktır
Yarışma, 31 Aralık Pazartesi 2007 tarihinde Türkiye saatiyle Saat 24:00′de yani yeni yıla girildiği anda bitecektr.

Yarışmacılar anahtar kelimelerinde yarışacaklardır. (Not: Sitemizinin bu anahtar kelimelerle arama sonuçlarında birinci gelmemesi için bu kelime birleşimi sitemizin hiçbir yerinde metin olarak yer almamaktadır. Siz de bu kelimelerle sitemize link vermeyiniz. Yukarıdaki anahtar kelimeler resim olarak yer almaktadır. Yani arama motorlarınca algılanamaz)

Google farklı veri merkezlerinden ve farklı dillerdeki arayüzlerinden arama yapıldığında farklı sonuçlar getirmektedir. Arama yaparken Yarışma Sonuçlarını Göster bağlantısından yapılan arama ile yarışmanın galipleri belirlenecektir.

Yarışmaya katıldığınız sitede aşağıdaki 2 metin bağlantı ve bir banner bağlantı vermelisiniz. Zaman zaman yapılan kontrollerde buna riayet etmeyen siteler yarışmadan diskalifiye edilirler. Diskalifiye edilen site sonradan bağlantı eklese de tekrar yarışmaya katılamaz.

*
Uzaktan Eğitim
*
Meslekler
*
Moodle

Ve Banner Linki




Verdiğiniz linklerde rel="nofollow"ifadesinin kullanılması da diskalifiye sebebidir.

Linklerdeki herhangi bir şekilde yanlışlık diskalifiye sebebidir.
Yarışmaya yeni linkler eklenebilir, ya da ilave kurallar getirilip bazı kurallar değiştirilebilir. Yarışmacılara bu kural değişiklikleri Yarışmacılar Haber ve Duyuru Forumu aracılığıyla ulaştırılacaktır. Kural değişikliklerini duyurulduktan bir hafta sonra yarışmacıların siteleri ziyaret edildiğinde ilgili değişikliklerin yapılmaması diskalifiye sebebidir.

Önemli: Diskalifiye gerektiren hallerde herhangi bir uyarı yapılmaz ve yarışma dışı kalan site tekrar yarışamaz. Lütfen kuralı yerine getirdiğinizi ve yarışmaya tekrar katılmak istediğinizi belirten mesaj yollamayınız.

Hiç yorum yok: